Table de Savoie, Table de Bretagne sur Montigny-Le-Bretonneux

7,5

Basé sur 1 167 avis trouvés sur 3 webs


6.5
6.5
8.5
7.5

tendance

15
De 68
à Montigny-Le-Bretonneux
6
De 19
de cuisine Française à Montigny-Le-Bretonneux

Note et avis

À chaque fête de fin d'année, je me rends toujours dans ce resto pour me prendre une fondue ! C'est convivial ! J'ai testé la table de Bretagne... super chères les crêpes et galettes... ils pourraient faire au moins une formule pour ça... La table de Savoie est "convenable" en terme de prix même si j'ai déjà connu mieux en qualité sur Paris. Après, je ne vais pas me déplacer jusqu'à Paname pour bouffer du fromage fondue. Pour de la bouffe asiatique, oui... pas pour de la gastronomie française, sorry. Pour ça que je dis que ce resto est convenable, ça fait l'affaire. Bon par contre, le service, je suis certain qu'il peut être meilleur... souriez les gars, soyez plus rapides !! Ça ne vous coûte rien ! Vous pourriez même avoir du pourboire en plus. :D
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25 avril 2024
8,0
Very good, friendly service. A little expensive compared to the quantities.
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01 avril 2024
8,0
I ate very well in this restaurant, everything was good, however the service was extremely long! 2 hours for a meal where I was alone is a really long time, knowing that the room was far from being full, very pleasant staff though
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18 mars 2024
6,0
I recommend it for anyone wanting to eat raclette, this is the destination.
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16 mars 2024
10,0
We came with my boyfriend last night, it was delicious! The Savoyard fondue is generous and sooo good 👌 I recommend 100% The only downside is the price, it's very expensive.
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22 février 2024
10,0
It's been years since I've eaten fondue and I don't regret anything, this choice of going to this restaurant. The only downside is some customers who are noisy but for once the food erases all the little hassles as well as the attentive service.
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21 février 2024
10,0
Bon restaurant, on y mange bien et nous y avons passer une soirée agréable. Petit bémol sur ma fondue bourguignonne ou nous aurions aimez être informé qu'il fallait changer l'huile au bout de 20-25 min
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13 février 2024
10,0
bonne fondue réservation conseillée service impeccable
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11 février 2024
10,0
Excellent ! Autant dans la présence chaleureuse et très professionnel du personnel que dans la cuisine délicieuse !
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02 février 2024
10,0
Fondue manque de saveur, amateur de fondue celle ci est trop fade, plutôt une majorité d'Emmental et très peu de Beaufort.... Par contre très bon vin de Savoie Le service est efficace , sympa et avenant Ambiance trop bruyante mais la faut éviter le Samedi soir..... Donc améliorer la fondue pour les Fromages goûteux
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28 janvier 2024
6,0

Restaurants similaires à Montigny-Le-Bretonneux

7,5
350
Avis

Le Chaudron

06/05/2024: Nice and friendly bar with simple, quality cuisine. Charming waiters The Mangabar has changed address (100 meters) and the atmosphere is a little less good for my taste. I haven't tried the kitchen recently.
17/04/2024: Friendly restaurant, never disappointed every time I come here. The chef always available to explain his recipes. Always great new items on the menu! Smiling and caring staff!
7,6
610
Avis

Rest'O Cocorico

07/05/2024: Nostalgic meat from mom's best meats. I regret the price a little, but I had to taste (devour).
05/05/2024: Unique restaurant serving matured meats in the Montigny area. This is a new opportunity for me to go to this restaurant to enjoy unique meats. The restaurant is welcoming, the space is quite small, it is strongly recommended to reserve to have a table. The service is pleasant and smiling to make us have a good time. Several meats are offered, the maturations are different, and the prices are too. The Black angus steak arrives on the table, it is very tender. The maturation lacks a little character, the taste is there but subtle. Homemade fries are perfect with an incredible homemade Espelette pepper mayo sauce. The cooking is as requested even if I am not a fan of "snacking" after cutting. A big thank you to the boss for tasting the Galician beef and its 8 weeks of maturation which will delight true fans with its tenderness and character. The desserts are pleasant and well presented, the lemon one is extremely tasty. Surprising cocktails, soft drinks and beer are also possible around a board. The wines offered go well with the meat, wines by the glass are also possible. A very good time in this restaurant which remains expensive but with this typicality that is rare. Meat fan, open the doors of this temple. And last advice gentlemen, don't look at the chicken otherwise it's lost!

Comment arriver au restaurant

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