Very friendly and funny staff and owner. My wife could not join us and the owner was very considerate. Food and wine were really tasty and well prepared. Most dishes were local and seasonal.
A wonderful gourmet restaurant in a historic building and located on a small stream. The menu is classic French, but with a very clear regional flavor. The service does its work attentively and quickly. The ambience, on the other hand, is wonderfully informal. Overall, a very good performance at really reasonable prices (at this level). Go!
Plus de commentaires
dans Google
Der müde Joe
.
04 avril 2024
10,0
A slight disappointment upon discovering this local "reference": the cuisine is sophisticated and of high quality, the decor is cozy, but the atmosphere is not really warm - the tension in terms of service is palpable. Not the best gastro in Périgord Noir, in any case, although worth a future visit (real taste research)... To be continued.
Plus de commentaires
dans Google
Kristov Simon Nay
.
26 mars 2024
6,0
Superb restaurant to absolutely visit..warm welcome very fine cuisine..parking on site and in summer Superb terrace..👍
Plus de commentaires
dans Google
Christian Delbary
.
25 mars 2024
10,0
A very nice experience
And above all very good
Plus de commentaires
dans Google
Philippe Gambier
.
23 mars 2024
10,0
I highly recommend this place, it’s a real journey for the taste buds! The welcome is warm, the atmosphere cozy, and the cuisine, a delight!
Plus de commentaires
dans Google
sophie guillot
.
15 mars 2024
10,0
You never leave Ô Moulin disappointed. Quite simply one of the best restaurants around Sarlat!
Plus de commentaires
dans Google
Le Temps Retrouvé
.
09 mars 2024
10,0
Février 2024 – Ô MOULIN – Carsac-Aillac
Nous voilà de retour au Restaurant O' Moulin en Dordogne pour ce dîner de la Saint Valentin. Contents de revenir en cette belle occasion dans cette charmante maison.
Dès l'apéritif le ton est donné, Gin, Citron et Mûre, avec beaucoup de fraîcheur et de délicatesse.
On continue avec une excellente mise en bouche, Velouté de Foie Gras au Porto Rouge, tout en subtilité.
Ensuite et je n'étais pourtant pas un adepte, un Œuf Parfait, Crémeux de Cèpes et Coppa Corse. Mais là... comment dire, c'était PARFAIT !!!
Pour suivre, Biscuit de Gambas, Bisque de Carapaces et Carotte-Mini au Beurre de Gingembre. A la fois original, fin et subtil. Aussi joli que bon.
Pour la viande, Duo de Veau Sauce Aromate, Croustillant Pommes de Terre et Mousseline Céleri. La sauce, un velours, le reste digne d'un restaurant étoilé malgré une légère fermeté de la viande.
En conclusion de ce magnifique repas.... Des douceurs dans la lignée du repas IRRÉPROCHABLES !!!
Pré-dessert, Crémeux de Panais et Cassis Aigre-doux. De la créativité et beaucoup de finesse dans une assiette.
Tarte Soufflée au Chocolat Marmelade Orange. Presque un classique, bien réussi.
Que se soit en salle ou bien en cuisine cela semble rodé, très, très professionnel et tout se déroule avec fluidité. A noter, et c’est rare sont les restaurants où l'on vous offre un petit présent à la fin... Une rose pour Madame et quelques chocolats surement fait maison.
Merci de nous avoir fait passer un agréable moment et a n'en pas douter, nous reviendrons encore, encore et encore....
Chambounefft I
.
16 février 2024
10,0
A big thank-you
Rarely had such a good time
Plus de commentaires
dans Google
Mounier Cyril
.
11 février 2024
10,0
Excellent welcome, refined cuisine.
Well done and thank you!
Plus de commentaires
dans Google
Fabien Vergne
.
11 février 2024
10,0