Improbable auberge de village à la façade antédiluvienne annonçant "spécialité tête de veau"...passée la porte, le décor entre rayonnages d'épicerie fine et œuvres en bois flotté d'artistes locaux annonce des surprises.
Et la surprise est merveilleuse ! La cuisine est fraîche, fine, inventive, digne d'une table gastronomique. Les produits locaux tutoient les produits rares issus des voyages du couple franco-Americano-mexicano-péruvien aux manettes. Madame est excellente conseillère pour les flacons et le chef vient lui même en salle présenter ses plats. Tout est fabuleux ! Poussez la (vieille) porte et entrez !
Accueil sympathique dans une salle à manger chaleureuse
Excellent repas avec des saveurs originales ne modifiant ni l’aspect ni le goût du produit originel.
This is the 3rd time that we have lunch in this establishment. It is always a discovery and a real treat. Original inventive cuisine with fresh seasonal products, warm atmosphere Sherri in addition to being pleasant it is very good to advise you on the wines. It’s a moment of happiness For the taste buds and for the friendly atmosphere. I can’t wait to go back. Thank you for everything.
Fresh products, short cycle, worked with respect. Surprising but interesting pairing, cellar provided. Contemporary decor. Enough to have a great time, I recommend. Good value for money.
An excellent meal punctuated with surprises: from small aperitif snacks to cauliflower carrot veloute to homemade grapefruit sorbet..everything is refined and delicious..the fish with such a creamy risotto and for dessert an originality for this pear and chocolate ganache. its sesame ice cream thanks again